Costume medicale femei

Uniforme din materiale de calitate

Atunci când lucrezi în sistemul medical este necesar și obligatoriu să ai costume medicale pentru femei care să-ți ofere confort și să te protejeze de eventuale bacterii sau microbi.

Indiferent în ce mediu lucrezi, la spital sau într-o clincă medicală privată,  igiena și curățenia sunt aspecte foarte importante atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienții care își petrec timpul în aceste locuri.

Compania noastră produce o gamă largă de produse dedicate medicilor, asistentelor, infirmierelor sau celor care lucrează în spații nocive începând de la halate medicale, pantaloni medicali, jachete polar medicale și până la costume medicale femei.

Folosim doar materiale calitative pentru a ne asigura de utilizarea îndelungată a echipamentelor. Comandă de pe site-ul nostru costume medicale femei și fii în largul tău la locul de muncă!

Descoperă gama noastră de costume medicale pentru femei

Pe site-ul nostru vei putea descoperi o mulțime de tipuri de costume medicale pentru femei. Alege-l pe cel potrivit pentru tine.

Ce avantaje ai dacă cumperi de la noi costume medicale femei

Calitatea unei piese de vestimentație o poți vedea după materialul din care este confecționată și cât de mult rezistă după spălare. Din acest motiv, acordăm o importanță majoră fiecărui articol produs de echipa noastră și ne concentrăm să creăm produse rezistente, care să poată fi folosite pe o perioadă lungă de timp. Dacă alegi să comanzi de la noi costume medicale pentru femei, iată ce avantaje vei avea:

 • Oferim o gamă largă de produse vestimentare destinate personalului medical, de la echipamente medicale, viziere, măști medicale, ochelari de protecție și până la panouri de protecție;
 • Datorită materialului de tercot rezistent, produsele rezistă chiar și la 1000 de cicluri de spălare;
 • După clătire, costumele medicale pentru femei nu intră la apă și nu îți rămâne mic;
 • Culoarea rămâne aceeași indiferent cât de des le-ai spălat sau cât de mult le-ai purtat;
 • Pentru că în spitale sau clinici trebuie să ai o prezență aparte, costumele medicale pentru femei se calcă ușor și rapid;
 • Atunci când porți uniforma medicală te simți confortabil și lejer, nu-ți creează disconfort;
 • Costumele medicale au un raport bun calitate preț, fiind accesibile pentru orice buget;
 •  Îți poți alege costumul în funcție de culoarea preferată și poți apela chiar și la personalizarea acestuia;
 • Se pot alege costume în funcție de diferite mărimi și design;
 • Livrarea produselor se face în 3-7 zile oriunde în țară;
 • Consultanții noștrii îți stau oricând la dispoziție și-ți pot oferi mai multe informații cu privire la materialul din care sunt făcute costumele, designul sau prețul acestora.

Ai nevoie de o ofertă pentru costume medicale de femei sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

 Ce conțin costumele medicale femei

Nu în orice meserie ești nevoit să ai un echipament anume, însă în ceea ce privește locurile de muncă în spitale sau clinici medicale este obligatorie purtarea unei ținute specifice, adecvate domeniului medical. Astfel, dacă ești infirmieră, asistentă sau medic, indiferent pe ce ramură a medicinei, vei fi nevoită să porți costume medicale pentru femei.

În mod normal, aceste uniforme sunt formate din pantaloni jogger cu talie medie și halat întreg cu două buzunare. Scopul utilizării costumelor medicale pentru femei este de a fi diferențiate cadrele medicale de pacienți, dar și de a fi în siguranță atunci când ne referim la microbi sau viruși.

 Tipuri de costume medicale femei

Pentru că ne dorim să le oferim clienților noștri varietate și posibilitatea de a putea alege diferite modele, confecționăm diverse tipuri de costume medicale pentru femei. Folosim doar tercot în realizarea acestor, material care asigură rezistență îndelungată și confortul ideal.

Ai nevoie de o ofertă pentru costume medicale de femei sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

Costume medicale femei – simple

Dacă nu îți dorești să ieși în evidență atunci când circuli pe holurile spitalului sau pur și simplu ești o persoană simplistă, poți alege să achiziționezi costume medicale pentru femei simple, de culoare albă. Acestea sunt formate din pantaloni și halat întreg sau cu fermoar, și îți vor evidenția calitatea pe care o ai în acea instituție, fiind ușor de recunoscut de către pacienți.

Costume medicale femei – de diferite culori

Unele persoane preferă să iasă în evidență prin vestimentația pe care o poartă, iar culoarea acesteia poate cu ușurință să facă acest lucru. Astfel, dacă vrei să fii observată rapid la locul de muncă, îți poți cumpăra costume medicale pentru femei în diferite culori, în funcție de preferințe. Poți opta pentru verde, mov, albastru, vișiniu etc.

Costume medicale femei – cu imprimeuri

Un ton mai vesel într-un mediu în care oamenii vin de obicei să-și rezolve problemele poate fi dat chiar de un costum medical pentru femei cu imprimeuri. Poți alege să cumperi un costum cu modele de ursuleți, fluturași, inimioare dacă ești, de exemplu, medic pediatru și ai contact zilnic cu copii. Costumul tău îi poate binedispune pe aceștia și îi poate face să uite motivul pentru care îți fac o vizită.

Costume medicale femei – personalizate

Articolele personalizate au fost și vor fi întotdeauna apreciate și căutate de oameni, chiar și de personalul medical. Compania noastră se poate ocupa de imprimarea unui text prin broderie, a unei imagini sau a unui logo pentru costume medicale pentru femei.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți textul/ imaginea/ sigla firmei pe care dorești să o imprimi și să ne spui locul în care vrei să fie așezat. Numele tău poate apărea complet pe un halat medical, alături de un desen reprezentativ sau de logo-ul instituției pentru care lucrezi. Acest lucru va contribui la creșterea notorietății spitalului/clinicii, dar va oferi chiar și medicului sau asistentei un sentiment de mândrie.

Ai nevoie de costume medicale pentru femei? Vezi toate produsele aici.

 Costume medicale femei – ușor de îmbrăcat și accesibile la preț

Producem echipamente medicale la prețuri de producător și ne concentrăm să folosim cele mai moderne tehnici de confecționare a costumelor medicale pentru femei pentru a satisface nevoile personalului medical. Știm că este important ca articolele medicale să fie comode, mai ales pentru că medicii și asistentele petrec multe ore în aceste echipamente.

De aceea, folosim doar materiale de o calitate superioară, care să le asigure confortul și lejeritatea de care au atâta nevoie. Periodic, pe site-ul nostru poți găsi oferte avantajoase la echipamentele și uniforme medicale, chiar și la costume medicale pentru femei.

Comandă costume medicale femei de pe magazinul nostru online

Ai nevoie de costume medicale pentru femei calitative și rezistente? Intră pe magazinul nostru online și alege-ți modelul favorit. Dacă ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre, ne poți suna la numărul de telefon 0768 044 944 sau ne poți scrie pe adresa de e-mail office@viziere.com.ro. Fă-ți meseria cu drag într-un costum medical pentru femei care să te reprezinte!