Măști protecție

Siguranță și confort pentru sănătatea ta

Ai nevoie de echipamente de protecție adecvate pentru a-ți proteja sanatatea?

Măștile de protecție sunt ideale pentru protejarea feței împotriva diferiților factori externi, dar și a virusurilor și a bacteriilor. Se pot purta de către oricine lucrează cu prelucrarea de diferite materiale, pentru a-și proteja gura și căile nazale contra ingerării de substanțe toxice.

Totodată măștile de protecție, de exemplu cele cu filtru de carbon sau cele din bumbac, te pot ajuta să te protejezi de praf, bacterii, dar și contra răspândirii și dobândirii de virusuri.

Astfel, cei care poartă o astfel de mască de protecție si sunt infectați, nu vor expira și răspandi stropi de salivă pentru contaminarea celor din jur. Realizăm o gamă largă de măști de protecție care pot fi utilizate pentru mai multe întrebuințări.

  Ce sunt măștile de protecție

Măștile de protecție sunt măști create din materiale speciale care au ca scop o protecție cât mai sigură asupra căilor nazale și a gurii. Acestea sunt obligatorii să fie purtate în anumite domenii precum în cel medical sau atunci când se lucrează cu substanțe toxice. Totodată măștile de protecție se pot folosi și de către orice persoană atunci când există situații în care trebuie să se protejeze sau să îi protejeze pe cei din jur.

Toate măștile de protecție pe care le avem pe site-ul nostru sunt ideale pentru mai multe purtări și pentru mai multe întrebuințări. Dacă ai nevoie de mai multe informații referitoare la utilitatea lor, poți vorbi cu unul dintre consultanții noștri.

Când ai nevoie de o mască de protecție?

Dacă vrei să știi care sunt momentele în care poți avea nevoie de o mască de protecție, trebuie să te gândești doar la situațiile speciale. De exemplu, poți purta o astfel de mască atunci când ești purtător de virusuri și nu vrei să transmiți mai departe sau atunci când lucrezi în domeniul restaurantelor și te confrunți cu o răceală. Atunci este important să gătești în condiții de igienă și siguranță.

O mască de protecție este necesară personalului medical, dar și celor care lucrează în construcții sau în cazul dezinfecției și dezinsecției. Există mai multe tipuri de măști de protecție: mască de protecție chirurgicală, mască de protecție cu filtru de carbon, măștile de protecție realizate din bumbac cu trei straturi, dar și diferite măști respiratorii.

  De ce să achiziționezi de la noi măști de protecție

Suntem o echipă cu o vastă experiență în confecționarea de echipamente de protecție precum viziere, dar și măști de protecție. Fiecare produs este realizat cu atenție și doar cu materiale care îndeplinesc standarde calitative. Toate produsele sunt verificate după ce sunt confecționate, tocmai pentru a fi conforme la finalul producției.

Indiferent dacă lucrezi în condiții speciale sau pur și simplu vrei să te protejezi în diferite medii de risc, poți să achiziționezi oricând măști de protecție de pe site-ul nostru. Motivele pentru care să comanzi măști de protecție de la noi, sunt următoarele:

 • Poți alege dintr-o gamă largă de măști de protecție
 • Realizăm doar măști de protecție din materiale de calitate
 • Dispunem de mai multe culori și modele pentru măști
 • Se pot folosi atât în domeniul medical, în construcții, dar și pentru orice altă nevoie
 • Produsele sunt verificate după ce sunt fabricate pentru a oferi siguranță și confort
 • Prețurile măștilor de protecție sunt accesibile și în raport cu calitatea lor
 • Poți comanda un număr mai mare de măști pe care ți le livrăm direct la ușa ta
 • Livrăm oriunde în toată țara

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru măști protecție sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

Ce caracteristici au măștile de protecție față

Dacă ești interesat în achiziționarea de măști de protecție față, trebuie să știi și care sunt caracteristicile și ce siguranță îți pot oferi. Totodată trebuie să știi și din ce materiale sunt confecționate și cum au fost realizate. Cele mai importante avantaje ale măștile de protecție pentru față sunt:

Caracteristici măști protecție

 • Au un aspect placut
 • Pot fi ușor de purtat și de pus pe față
 • îți asigură protecție împotriva diferitelor substanțe și a diferitelor virusuri
 • Sunt disponibile pentru comandă pentru oricine
 • Sunt confortabile și ușoare
 • La confecționarea lor s-au folosit materiale de calitate superioară ce le oferă durabilitate în timp

Măștile pot fi confecționate cu filtru de carbon sau cu pliuri din bumbac, ambele fiind utile pentru diferite tipuri de protecție. Descoperă întreaga gamă de produse de măști de protecție și alege-le pe cele potrivite!

Masca de protecție cu pliuri din bumbac

Măștile cu filtru de carbon sunt măști de unică folosință ce oferă protecție respiratorie împotriva aerosolilor de particule lichide și solide. Aceste particule pot fi cele pe bază de apă precum praful, fumul, dar și ceața. Acest tip de măști de protecție protejează și împotriva impurităților cu toxicitate medie precum cupru, bariu, aluminiu, praf de carbune etc.

Această mască se ajustează după forma feței și se poate purta pe o perioadă lungă de timp pentru că oferă confort sporit. Supapa de respirație ajută în reducerea concentrației de dioxid de carbon, dar și împotriva umidității din exteriorul feței.

Ai nevoie de o masca de protectie? Vezi toate mastile de protectie aici.

 Vrei o ofertă personalizată pentru un număr mai mare de măști de față? Cere acum oferta!

Dacă ești distribuitor și vrei să vinzi mai departe măști sau dacă ești antreprenor și dorești să-ți protejezi întreaga echipă în timpul muncii pe șantier, în hale de producție, cumpără acum măști de protecție.

De asemenea, dacă dorești să ajuți spitalele în dotarea cu astfel de echipamente, poți obține o ofertă personalizată. Poți cumpăra mai multe măști la un preț mai accesibil. Comandă un stoc întreg.

Ai nevoie de mai multe informații despre produsele noastre? Contactează-ne!

Dacă vrei să știi mai multe detalii despre măștile de protecție, dar și despre metodele de livrare și plată, ne poți contacta telefonic la numărul 0768 044 944 sau pe email la office@viziere.com.ro iar un consultant îți va răspunde la toate întrebările tale.

Alege măști de calitate realizate cu atenție pentru confortul și siguranța ta!

SELECTAȚI MONEDA
RON Leu românesc