Ochelari protecţie

Soluţii standardizate de calitate superioară

Este esenţial ca la locul de muncă, sau în timpul altor activităţi care prezintă riscuri de accidentare a ochilor, să utilizezi măsuri de protecţie adecvate.

Astfel, ochelarii de protecţie sunt un accesoriu important şi te vor proteja de impurităţi, aşchii, praf, scântei, vapori şi stropi chimici, reziduuri, radiaţii UV şi mulţi alţi factori de risc pentru accidentarea ochilor.

Comercializăm o gamă variată de ochelari de protecţie – soluţii de calitate perfect adaptate pentru fiecare tip de activitate.  Totodată oferim consultanţă de specialitate pentru alegerea tipului potrivit.

  Ochelari protecţie – cum se aleg în funcţie de tipul de risc

Evaluarea riscurilor profesionale implică identificarea şi clasificarea factorilor care pot afecta ochii şi implementarea unor măsuri de protecţie relevante. Acesta este primul pas care trebuie realizat pentru păstrarea sănătăţii şi securităţii, atât la locul de muncă, cât şi în cadrul activităţilor cu factori de risc pentru ochi desfăşurate în afară locului de muncă. În urma evaluării tipului de risc, este esenţial să alegi ochelarii de protecţie adecvaţi.

  • Riscul termic – Acest tip de risc apare în cazul lichidelor sau solidelor fierbinţi care pot stropi, sau în cazul radiaţiilor de căldura intensă. În aceste situaţii, alege ochelari de protecţie care respectă standardele în vigoare pentru a proteja ochii de riscurile termice.
  • Riscul radiaţiilor optice – Radiaţia optică este prezentă în multe activităţi din domeniul industrial, medical sau comercial. Poate fi vorba de sudură, prelucrarea oţelului sau diverse procese chirurgicale. Expunerea excesivă a ochilor la surse de lumină intensă poate provoca arsuri şi leziuni ale ochilor. Pentru aceste situaţii, ai nevoie de ochelari de protecţie, scuturi pentru faţă şi chiar căşti de sudare.
  • Riscul mecanic – Apare în timpul operaţiilor de prelucrare când sunt proiectate particule cu muchii ascuţite sau cu energie cinetică ridicată. Pentru a te proteja de riscurile mecanice, ai nevoie de ochelari de protecţie adecvaţi, prevăzuţi cu scuturi de protecţie laterală pentru siguranţă.
  • Riscul chimic – Riscul chimic apare atunci când o substanţă proiectat sau prezenţa în mediu afectează ochii sau pielea. Acest tip de risc este prezent în majoritatea sectoarelor industriale, în domeniul medical, în industria agroalimentară sau în gestionarea deşeurilor unde este prezent şi riscul contaminării cu microorganisme. Pentru aceste situaţii ai nevoie de ochelari de protecţie împotriva riscurilor chimice şi biologice.

De ce ar trebui să achiziționezi de la noi ochelari protecţie

  • Avem experienţă vastă în comercializarea ochelarilor de protecţie
  • La noi poţi găsi o gamă variată de ochelari de protecţie, standardizaţi pentru grupe diferite de risc.
  • Oferim consultanţă de specialitate în selectarea ochelarilor de protecţie potriviţi pentru tipul de activitate desfăşurată.
  • Ne dorim clienţi mulţumiţi care să ne poate recomanda cu încredere colaboratorilor şi partenerilor de afaceri. Succesul tău înseamnă succesul nostru!
  • Dacă vei alege să colaborezi cu noi, vei beneficia de suport profesionist – dispunem de personal special pregătit pentru a putea răspunde la orice întrebare legată de caracteristici sau proprietăţi ochelari protecţie.
  • Îţi oferim garanţia unor produse de calitate superioară, durabile şi perfect adaptate pe necesităţile şi tipurile de risc prezente în activitatea desfăşurată de tine.
  • Răspundem prompt şi eficient tuturor solicitărilor, fiecare client fiind important pentru noi.
  • Toate modelele de ochelari protecţie comercializaţi de noi sunt însoţite de certificat CE, fiind realizaţi în totalitate după standardele de calitate internaţionale.
  • Dispunem de stocuri de ochelari de protecţie şi facem livrările în cel mai scurt timp.
  • La noi poţi găsi ochelari protecţie necesari în industria publicitară, alimentară, chimică, sau medicală şi în construcţii.
  • Dispunem de dotările şi personalul necesar pentru a putea satisface chiar şi cele mai înalte cerinţe ale clienţilor, răspunzând în cel mai scurt timp întrebărilor şi comenzilor.

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru ochelari protecție sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

 Ochelari protecţie – tipuri comercializate de noi

Aşa cum am menţionat, oferim o gamă variată de ochelari de protecţie, adaptaţi necesităţilor şi tipurilor de risc prezente în activitatea desfăşurată de clien

  • Ochelari protecţie cu lentilă trasparentă – Sunt recomandaţi pentru protecţia frontală, fiind special trataţi pentru a rezista impactului. Dispun de funcţia antisfarâmare şi se pot utiliza în toate tipurile de activităţi.
  • Ochelari protecţie chimică – Aceşti ochelari de protecţie sunt special realizaţi pentru a absorbi agenţii chimici. Pentru a împiedica pătrunderea vaporilor toxici, se mulează perfect pe forma capului. Nu au ventilaţie, fiind eficienţi în ţinerea la distanţă a particulelor fine şi a gazelor toxice. Totodată, sunt confecționați din materiale rezistente, fiind prevăzuţi cu rame durabile, rezistente la temperaturi extreme care pot varia între -5 şi +55 grade Celsius.
  • Ochelari protecţie pentru razele UV – Cu toate că seamănă foarte bine cu primul model de ochelari de protecţie, dispun de lentile special concepute pentru protejarea de radiaţiile UV.
  • Ochelari protecţie care se pot aplica peste cei de vedere – Persoanele care poartă ochelari de vedere au nevoie de ochelari de protecţie special concepuţi pentru a putea fi utilizaţi confortabil împreună cu cei de vedere. Aceşti ochelari de protecţie asigura acuitatea vizuală în timpul lucrului şi se pot purta peste ochelarii de vedere
Ai nevoie de ochelari de protectie? Vezi produsele noastre aici.

  Ochelari protecţie – tipuri de lentile

Un factor care influenţează tipul de ochelari de protecţie, este faptul ca pot fi realizaţi din materiale diferite:

  • Ochelari protecţie cu lentile din sticlă – Sticla este rezistentă la zgârieturi şi face faţă contactului cu substanţele chimice. În cazul persoanelor care poartă ochelari de vedere, ochelarii de protecţie cu lentile din sticlă oferă avantajul de a putea fi realizaţi în varianta cu dioptrii.
  • Ochelari protecţie cu lentile din plastic – Plasticul este mult mai uşor decât sticla, motiv pentru care aceşti ochelari de protecţie sunt recomandaţi în timpul sudurii şi pot fi confectionaţi din plastic Pet Tip G sau Apet. Se poate opta pentru funcţia suplimentară de antiaburire, acest tip fiind însă mai expus la zgârieturi.
  • Ochelari protecţie cu lentile din policarbonat – Acesta este unul dintre cele mai rezistente materiale, fiind cunoscut pentru faptul că face faţă oricărui tip de impact, oferind un grad superior de protecţie. 

   Ochelari protecţie – caracteristici de care ţinem cont

Ochelarii de protecţie de calitate, standardizaţi, sunt prevăzuţi cu margini protectoare superioare şi laterale şi au lentile potrivite tipului de risc prezent. Pentru confort şi siguranţă, ochelarii de protecţie trebuie să ofere posibilitatea unei bune fixări, având braţe ajustabile şi suport nazal.

În majoritatea cazurilor, ochelarii de protecţie de calitate superioară au lentila realizată din policarbonat, care este cu mult mai rezistent decât sticla, dar şi din material plastic Pet Tip G sau Apet. Pentru tipurile de risc specifice, această lentilă are marcaje şi funcţionalităţi suplimentare, cum ar fi cele antiaburire, antizgâriere sau protecţie împotriva radiaţiilor UV.

Rama unei perechi de ochelari de protecţie de calitate trebuie să facă faţă şocurilor mecanice, dar şi condiţiilor meteorologice dificile. Rama trebuie să fie special proiectată şi adaptată pentru a face faţă tipurilor de risc şi pentru a preveni accidentele.

Unde ne găsești pentru a cere o ofertă

Poți să ne contactezi prin telefon, la numărul afișat, dar ne poți scrie și pe email, la adresa noastră.

Cere mai multe detalii despre produse, despre caracteristicile tehnice sau despre ceea ce te interesează. Iar dacă ești hotărât să cumperi ochelari de protecție, cere acum o ofertă pentru produsele noastre.

SELECTAȚI MONEDA
RON Leu românesc