Panouri plexiglas protecţie

Adevărate scuturi pentru afacerea ta

Instalarea de panouri plexiglas protecţie este o modalitate simplă şi eficientă pentru a aplica regulile distanţării sociale în cadrul firmelor, a organizaţiilor sau a mediilor comerciale.

Oferim o gamă largă de panouri plexiglas antivirus. Acestea se pot achiziţiona sub forma ecranelor care se montează pe blat, pe suprafeţe variate – lemn, plastic sau sticlă şi se găsesc în dimensiuni şi forme diverse. Totodată, se pot adapta necesităților clienţilor.

 

Panouri plexiglas antivirus – unde se pot instala

Datorită versatilităţii pe care o oferă, panourile din plexiglas antivirus se pot instala în diverse medii de lucru sau de afaceri: casierii, bănci, magazine, farmacii, spitale, spa-uri, baruri, birouri, recepţii, depozite, etc.

Practic, nu există situaţie în care se doreşte păstrarea distanţării sociale şi protecţia şi să nu poată fi instalate panouri plexiglas antivirus. Soluţiile oferite sunt personalizabile şi se pot adapta uşor pentru orice necesitate.

panouri plexiglas protectie

  Panouri plexiglas protecţie – rol şi beneficii

Se recomanda panouri plexiglas protecţie este de a reduce riscul răspândirii viruşilor şi bacteriilor, dar acestea pot avea si alte beneficii:

  • Asigură continuitatea activităţii unei firme şi creează un mediu sănătos şi confortabil, atât pentru angajaţi cât şi pentru clienţi;
  • Datorită faptului că sunt perfect transparente, asigură un bun contact vizual şi nu disturbă comunicarea dintre operatori şi clienţi;
  • Oferă protecţie adecvată pentru diverse medii şi situaţii;
  • Se instalează şi se igienizează uşor;
  • Sunt rezistente şi durabile.

  Instalează şi tu panouri plexiglas protecţie!

Panourile de protecţie antivirus, numite şi scuturi transparente de distanţare socială sau protecţii pentru strănut, sunt una din soluţiile cele mai bune în caz de pandemie, dar nu numai. Scopul acestora este de a proteja angajaţii care interacţionează cu un număr mare de persoane şi sunt expuse la viruşii care se transmit prin aer.

Panourile de protecţie transparente sunt recomandate pentru birouri, farmacii, casierii, ghişee şi chiar şi pentru locurile publice. Pe lângă faptul că reduc expunerea la viruşi, panourile de protecţie transparente permit bună comunicare, fără a bloca contactul vizual dintre operatori şi clienţi.

Realizăm panouri de protecţie transparente în dimensiuni şi forme standard cu posibilitatea de personalizare după necesităţile clientului. Acestea se pot monta uşor pe suporturi variate – lemn, sticlă, plastic, etc – iar găurile pot fi decupate la înălţimi variate pentru a facilita accesul şi a asigura şi protecţia adecvată.

  Panouri plexiglas antivirus – de ce ai nevoie de ele

Pentru a limita răspândirea viruşilor şi a bacteriilor în locurile publice care implică un contact strâns între oameni, montajul de panouri plexiglas antivirus este una dintre cele mai bune şi facile soluţii. Pe lângă faptul că te vor ajuta să te încadrezi în regulile impuse de distanţarea socială, aceste panouri oferă un sprijin concret şi eficient pentru protecţia sănătăţii personalului.

Panourile din plexiglas sunt o barieră foarte bună împotriva strănutului, a tusei şi a stropilor de salivă şi se pliază perfect pe toate normele şi standardele de igienă.

Contactează-ne pentru mai multe detalii şi consiliere profesională

Dacă ai decis să creşti securitatea angajaţilor tăi şi, totodată, să îţi protejezi investiţia şi afacerea apelând la instalarea unor panouri de protecţie, nu ezită să ne contactezi pentru a beneficia de consiliere de specialitate. Ne poţi suna la telefon 0768 044 944, sau, dacă preferi comunicarea în scris, ne poţi trimite un email la adresa office@viziere.com.ro – unul din reprezentanţii noştri îţi va răspunde în cel mai scurt timp.

Siguranţa ta şi a afacerii tale este importantă pentru noi şi te putem ajuta!

SELECTAȚI MONEDA
HUF Forint