Panouri protecţie

Separatoare din plexiglas pentru diverse activităţi comerciale

Panourile de protecţie din plexiglas pe care le oferim se pretează pentru o gamă variată de activităţi, protejând personalul de viruşi dar şi de atacuri frauduloase.

Dacă eşti în căutarea unor alternative eficiente pentru înlocuirea sticlei şi realizarea panourilor de protecţie durabile şi sigure, te putem ajuta cu produse performante, realizate din plexiglas transparent. Producem şi comercializam separatoare din plexiglas, de calitate superioară, ideale pentru a fi utilizate în protecţia şi securizarea angajaţilor care desfăşoară activităţi cu publicul – casierii, ghişee, birouri, etc.

Panoul de protecţie din plexiglas sau confecționat și din policarbonat pe care îl comercializam este un bun separator transparent care se poate instala uşor pe orice tejghea, ghişeu, casierie sau birou. Fără a bloca interacțiunea între agentul comercial şi clienţi, acesta acţionează ca un paravan protector împotriva viruşilor.

panouri protectie

  Panouri protecţie – beneficii

Plexiglasul, sau sticla acrilică, este utilizată de zeci de ani ca material de construcţii alternativ, fiind cu mult mai rezistent şi mai sigur decât sticla sau alte materiale plastice. Astfel, panourile de protecţie realizate din plexiglas sunt o soluţie foarte bună pentru utilizarea ca separatoare la ghişee, casierii sau birouri.

Iată câteva dintre beneficiile panourilor de protecţie realizate din plexiglas:

 • Oferă un grad mare de securitate şi siguranţă, protejând personalul cu mult mai eficient decât sticla.
 • Cu toate că oferă acelaşi confort ca şi panourile din sticlă, panourile de protecţie din plexiglas costă mult mai puţin, fiind mai accesibile şi mai uşor de încadrat într-un buget limitat.
 • Sunt mult mai rezistente la spargere, fiind mai durabile decât panourile de protecţie din sticlă, motiv pentru care se pot utiliza pentru a securiza produsele valoroase, sau casieriile şi ghişeele unde se lucrează cu bani.
 • Panourile de protecţie din plexiglas oferă angajaţilor un plus de siguranţă, fiind mult mai greu de deteriorat.
 • Plexiglasul este cu mult mai versatil decât sticla, fiind mai rezistent la zgârieturi şi păstrându-şi claritatea.
 • Panourile de protecţie din plexiglas permit trecerea luminii, menţinându-şi claritatea pentru o perioadă îndelungată.
 • Au proprietăţi termice crescute şi pot izola mai bine decât sticla, asigurând temperaturi şi îmbunătăţind eficiența structurilor în care sunt utilizate.
 • Când vine vorba de securitatea angajaţilor – protecţia împotriva atacurilor frauduloase sau faţă de viruşi – panourile de protecţie din plexiglas sunt extrem de eficiente, fiind recomandate chiar şi în bănci, centre de detenţie şi clădiri guvernamentale.
 • Sunt uşor de instalat şi foarte rentabile și sunt confecționate și din policarbonat
 • Se pot confecţiona şi adapta în funcţie de necesităţi, pe diverse dimensiuni, cu sau fără gaură de interacţiune, cu sau fără picioruşe de fixare, etc.

 Ce ne recomandă pentru a achiziţiona de la noi panouri protecţie

 • De mai bine de 20 de ani, oferim clienţilor noştri panouri de protecţie de calitate, acoperind o gamă foarte variată de aplicaţii şi domenii de activitate.
 • Asigurăm consultanţă de specialitate necesară pentru a alege sau a confecţiona panourile de protecţie potrivite proiectelor clienţilor noştri şi care să se încadreze în bugetul alocat.
 • Putem concepe soluţii personalizate, perfect adaptate dimensiunilor şi standardelor de rezistenţă şi calitate impuse de activitatea desfăşurată de client.
 • Panourile de protecţie comercializate de noi sunt sigure pentru a proteja angajaţi de viruşi, permiţând totodată un contact eficient, fără blocaje vizuale.
 • Avem un palmares bogat de clienţi, echipând cu panouri de protecţie numeroase ghişee, casierii sau birouri.
 • Panourile de protecţie comercializate de noi se remarcă prin rezistenţă, versatilitate şi greutate mică, protecţie UV şi o bună filtrare a luminii.
 • Dispunem de personalul şi dotările necesare pentru a putea prelua orice comandă şi a o finaliza în cel mai scurt timp.
 • Ne dorim clienţi mulţumiţi care să ne poată recomanda fără reţineri tuturor colaboratorilor şi partenerilor de afaceri.
 • Ne pasă de ceea ce facem şi oferim servicii profesionale menite să satisfacă chiar şi cele mai înalte standarde.

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru panouri protecție sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

  Panouri plexiglas protecţie – soluții ideale pentru a-ţi proteja angajaţii care interacţionează cu clienţii

Pentru a păstra distanţa între angajaţi şi clienţi şi, totodată, a facilita buna comunicare, panourile plexiglas de protecţie sunt o idee versatilă şi funcţională. Acestea se pot găsi în dimensiuni standard sau personalizate în funcţie de necesităţi.

Panourile din plexiglas antivirus sunt una din soluţiile cele mai eficiente în caz de pandemie, dar nu numai. Acestea ajuta la reducerea expunerii angajaţilor la viruşii care se transmit prin aer şi sunt uşor de instalat sau de fixat pe birouri sau tejghele. Panoul antivirus, numit şi panoul antistrănut, este complet transparent, nu blochează comunicarea şi, totodată, asigură o bună protecţie.

Oferim servicii personalizate pentru panouri plexiglas de protecţie utile pentru casierii, magazine, farmacii, spa-uri, banci, birouri şi alte locaţii în care se lucrează cu publicul. Acestea pot fi în dimensiuni standard, sau se pot adapta după necesităţile clienţilor. Livrarea este rapidă şi, dacă este necesar, ne putem ocupa şi de montaj.

  Panouri protecţie antivirus – o soluţie în caz de pandemie

Panourile de protecţie antivirus, numite şi scuturi transparente de distanţare socială sau protecţii pentru strănut, sunt una din soluţiile cele mai bune în caz de pandemie, dar nu numai. Scopul acestora este de a proteja angajaţii care interacţionează cu un număr mare de persoane şi sunt expuse la viruşii care se transmit prin aer.

Panourile de protecţie transparente sunt recomandate pentru birouri, farmacii, casierii, ghişee şi chiar şi pentru locurile publice. Pe lângă faptul că reduc expunerea la viruşi, panourile de protecţie transparente permit bună comunicare, fără a bloca contactul vizual dintre operatori şi clienţi.

Realizăm panouri de protecţie transparente în dimensiuni şi forme standard cu posibilitatea de personalizare după necesităţile clientului. Acestea se pot monta uşor pe suporturi variate – lemn, sticlă, plastic, etc – iar găurile pot fi decupate la înălţimi variate pentru a facilita accesul şi a asigura şi protecţia adecvată.

 Panouri protecţie – caracteristici

În funcție de domeniul pentru care sunt destinate, vizierele pot fi de diverse tipuri. Cele mai des întâlnite sunt vizierele pe casca. Aceste viziere pe cască reprezintă un produs asemănător cu ceea ce vedem la motocicliști, pe căștile moto.

Folosind panourile de protecţie din plexiglas, îţi protejezi eficient angajaţii, dar şi clienţii. Aceste ecrane rezistente şi durabile, funcţionează extrem de eficient, fiind o barieră sigură împotriva viruşilor care se transmit pe cale aeriană, dar şi a atacurilor frauduloase.

Panourile de protecţie se remarcă prin: rezistenta, uşurinţă în instalare, sporirea securităţii şi a siguranţei (produselor expuse sau a angajaţilor), versatilitate (se pot găsi în dimensiuni variate, perfect adaptate necesitaţilor clientului), claritatea imaginii, permit trecerea luminii şi o pot filtra de radiaţiile UV pentru a oferi un confort sporit angajaţilor.

   Panouri protecţie – domenii de utilizare

Datorită faptului că se pot realiza în variate dimensiuni şi se pot adapta necesitaţilor, fiind uşor şi rapid de instalată, panourile de protecţie sunt utilizabile în diverse domenii de activitate:

 • Magazine de vânzare diverse produse nonalimentare – Datorită suprafeţei transparente, foarte rezistentă, panourile de protecţie din plexiglas sunt ideale pentru vitrinele de prezentare a produselor.
 • Pieţe, magazine alimentare şi farmacii – Panourile de protecţie din plexiglas constituie o barieră rezistenta şi eficientă în calea viruşilor cu transmitere pe cale aeriană, fiind ideale în activităţile care impun anumite standarde de igienă.
 • Casierii, ghişee, agenţii guvernamentale – Datorită rezistenţei sporite la impact, panourile de protecţie din plexiglas sunt utilizabile şi în domeniile de activitate care impun securitate sporită.
Ai nevoie de panouri de protectie? Vezi oferta nostră aici.

   Panouri protecţie – preţuri

Preţul panourilor de protecţie se calculează în funcţie de dimensiuni – lăţime, lungime şi grosime. Totodată, există posibilitate de a beneficia de oferte personalizate şi preţuri speciale pentru comenzi mai mari.

Adoptând ca soluţie panourile de protecţie din sticlă acrilică sau plexiglas, beneficiezi de un raport preţ versus calitate şi durabilitate foarte bun. Acest lucru este posibil datorită toleranţei şi rezistenţei sporite a plexiglasului la trecerea timpului şi la intemperii.

Alegând panourile de protecţie comercializate de noi, ai garanţia durabilităţii, a transparenţei, a adaptabilităţii şi a securizării în cel mai înalt grad al produselor şi angajaţilor care se vor afla în spatele acestora.

  Ce fel de panouri protecţie comercializam

Panoul de protecţie este confecţionat din Plastic Pet, plexiglas, policarbonat, sau alte tipuri de plastic transparent şi există posibilitatea adaptării acestuia în funcţie de nevoile clientului. Acesta se poate livrat cu spaţiul necesar pentru plăti, înmânare acte, plăti POS, etc, facilitând interacţiunea eficientă şi sigură dintre clienţi şi angajat. Totodată, se poate livra şi fără această facilitate – în funcţie de necesităţi, cu sau fără picioruşe de susţinere special concepute pentru o fixare sigură.

Panourile de protecţie nu cântăresc mai mult de 500 de grame, fiind perfect plane şi casetate. La cerere, se pot realiza pe diverse dimensiuni (lăţime şi lungime), cu sau fără gaură pentru interacțiunea dintre agentul comercial şi client.

Contactează-ne pentru mai multe detalii şi consiliere profesională

Dacă ai decis să creşti securitatea angajaţilor tăi şi, totodată, să îţi protejezi investiţia şi afacerea apelând la instalarea unor panouri de protecţie, nu ezită să ne contactezi pentru a beneficia de consiliere de specialitate. Ne poţi suna la telefon 0768 044 944, sau, dacă preferi comunicarea în scris, ne poţi trimite un email la adresa office@viziere.com.ro – unul din reprezentanţii noştri îţi va răspunde în cel mai scurt timp.

Siguranţa ta şi a afacerii tale este importantă pentru noi şi te putem ajuta!

SELECTAȚI MONEDA
HUF Forint