Uniforme medicale

Costume pentru medici și asistenți din materiale de calitate

Dacă lucrezi în domeniul medical, fie ca asistent,fie ca  infirmier sau doctor, vei avea nevoie de uniforme medicale ce sunt necesare pentru a fi purtate de fiecare dată la locul de muncă.

Clinicile sau spitalele sunt locuri în care igiena și curățenia sunt foarte importante, așadar trebuie respectate anumite norme ce includ și purtarea unor costume speciale meseriei. Totodată chiar și în cabinetele de cosmetică sau de masaj este necesar să porți o uniformă specială.

Pe site-ul nostru vei găsi mai multe tipuri de astfel uniforme pentru femei, dar și pentru bărbați ce se pot comanda în funcție de mărimea dorită.

Alege să porți uniforme medicale de calitate, la prețuri accesibile. Urmărește ofertele noastre.

Descoperă gama noastră de uniforme medicale

Pe site-ul nostru vei putea descoperi o mulțime de tipuri de uniforme medicale pentru bărbați și pentru femei. Alege costumația potrivită pentru meseria ta, în funcție de mărimea dorită.

De ce să achiziționezi uniforme medicale de pe site-ul nostru

Suntem o companie care produce o gamă largă de echipamente de protective precum viziere, măști de protecție sau panouri și ochelari de protecție. Pe lângă aceste produse producem și uniforme medicale, costume special create pentru spitale și clinici. Acestea sunt destinate oricui lucrează într-un astfel de domeniu și își dorește să îmbrace haine de calitate și durabile în timp. 

Câteva dintre motivele pentru care să achiziționezi uniformele medicale produse de noi:

  • Toate uniformele medicale sunt realizate din tercot, un material foarte rezistent la uzură
  • Poți alege uniforme medicale concepute atât pentru femei, cât și pentru bărbați
  • Comanda plasată poate fi livrată oriunde în țară
  • Pentru fabricarea uniformelor medicale folosim doar o metodă modernă, mai exact răsucirea firelor
  • Toate produsele au o durată de viață îndelungată, sunt lejere și comode
  • Se pot alege costume în funcție de diferite mărimi și nuanțe
  • Indiferent de uniforma medicală aleasă, aceasta se poate personaliza cu logo sau cu nume prin brodare
  • Pe lângă uniformele medicale, poți să comanzi și alte echipamente utile în meseria pe care o realizezi precum măști sau viziere de protecție

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru uniforme medicale sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

Ce reprezintă mai exact uniformele medicale

Uniformele medicale sunt de fapt acea ținută care trebuie purtată în anumite meserii, de aceea sunt confecționate cu atenție la detaliu pentru a satisface nevoile specifice profesiilor medicale. Caracteristicile acestora consta în aspectul deosebit care te face să te deosebești de un pacient atunci când sunt purtate în clinică, dar și în modul de realizare special pentru astfel de costume. 

Folosim doar materiale de calitate, și anume tercot de 200 grame, atunci când realizăm uniformele medicale și ne dorim clienți mulțumiți și încântați de produsele noastre.

Uniforme medicale damă

Confecționăm uniforme medicale de damă cu linii special concepute pentru a putea fi exact pe mărimea celor care le poartă. Toate aceste costume se găsesc în diferite mărimi și pe diferite culori ce se pot asorta cu pantaloni medicali, indiferent de modelul ales.

Uniforme medicale bărbați

Uniformele medicale pentru bărbați realizate din tricot sunt special concepute pentru a fi purtate în meseria de asistent medical ori doctor, fiind lejere și rezistente. În același timp, liniile folosite sunt unele masculine tocmai pentru a se potrivi perfect în funcție de caracteristicile corpului.

Uniformă asistent medical

Uniformele pentru asistenți medicali trebuie alese atât în funcție de utilitate, cât și pentru confort și aspect. Realizăm astfel de costume ireprosabile din materiale foarte rezistente și atent selecționate. Dacă lucrezi ca asistent medical, poți alege dintre mai multe modele create cu bun gust și care pot fi personalizate.

Uniforme medicale stomatologice

Ca și în orice altă meserie, uniformele medicale stomatologice sunt compuse de obicei din două piese, precum halat medical și pantaloni sau fustă, în special pentru femei. Se poate comanda oricând cu livrare oriunde în țară uniforma dorită.

Ai nevoie de uniforme medicale? Vezi toate uniformele aici.

Uniforme medicale imprimate

Uniformele medicale imprimate sunt foarte atractive pentru oricine își dorește o costumație deosebită la locul de muncă. Se imprima în special halatele pentru femei, în funcție de diferite modele precum flori sau animăluțe. Acestea sunt preferate în special atunci când se lucrează cu copii.

Uniforme medicale elastice

Uniformele medicale elastice oferă flexibilitate în purtare, mai ales atunci când volumul de muncă este unul destul de mare iar uniforma nu trebuie să te împiedice în vreun fel pe parcursul zilei. Astfel, toate uniformele produse conțin si elastic în zonele în care mișcarea este mai intensă.

Uniforme medicale personalizate

O caracteristică foarte importantă a produselor noastre este că se pot personaliza după bunul plac. Dacă vrei o astfel de uniformă medicală, avantajul este că o poți personaliza de unde o cumperi. O primești gata de purtat.

Uniforme medicale albe

Uniformele medicale albe sunt cele clasice si le poti alege atunci când nu știi ce model și culoare să alegi sau pur și simplu îți plac uniformele cât mai simple. Se pot curăța și spăla ușor la mașina de spălat, arătând impecabil la fiecare purtare.

Uniforme medicale colorate

Uniformele medicale colorate sunt la mare căutare de către cei care lucrează în domeniul medical și nu numai. Sunt plăcute ca aspect, oferind o oarecare eleganță și personalitate celor care le poartă. Cel mai des sunt personalizate astfel uniformele medicale pentru femei.

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru uniforme medicale sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

Uniforme medicale ce se pot comanda rapid online

Toate uniformele medicale pe care le vezi pe site-ul nostru se pot comanda rapid online, cu livrare direct la ușa ta. Acestea sunt ideale pentru a fi purtate în orice meserie necesită echipamente speciale, mai ales în domeniul medical sau chiar și în cosmetică. Trebuie doar să alegi modelul dorit și mărimea potrivită și să plasezi comandă. Totodată dacă dorești o uniformă personalizată va fi necesară să ne trimiți textul, un logo sau o imagine.

 Uniforme medicale ieftine, disponibile pentru comandă

Prețurile pentru uniformele medicale pe care le producem sunt accesibile și pot fi comandate de către oricine. Dispunem periodic și de oferte și reduceri de care poți beneficia pentru o uniformă sau poate fi avantajos dacă plasezi o comandă compusă din mai multe costume medicale.

Comandă de pe magazinul nostru online uniforme medicale la prețuri accesibile

Dacă ai nevoie de asistență în plasarea unei comenzi de uniforme medicale sau pur si simplu vrei să afli mai multe detalii despre calitatea produselor noastre, te invităm sa ne contactezi telefonic la 0768 044 944 sau pe email la office@viziere.com.ro. Alege costumul potrivit pentru meseria ta din domeniul medical!

SELECTAȚI MONEDA
HUF Forint