Viziere față

Echipamente de protecție ideale pentru orice domeniu

Ai nevoie de o vizieră de față pentru protecție suplimentară? Producem viziere pentru a fi folosite în orice domeniu!

O vizieră de față face parte dintr-un echipament de protecție personală, fiind accesoriul perfect pentru o mască de protecție atât de des întâlnită în diverse domenii.

Astfel de viziere pentru față sunt necesare în această vreme datorită pandemiei COVID-19 inclusiv în domeniul medical. Ele protejează medicii de germenii transmiși de cei infectați.

Cu toate acestea, vizierele de față nu sunt utilizate doar în medicină pentru protecția împotriva virusurilor. Sunt foarte des utilizate și în domenii precum: curățenia, munca pe șantier, sudura, industria de prelucrare a metalelor și prelucrare a lemnului sau alte domenii în care muncitorii au nevoie de protecția feței și a ochilor.

Toate produsele pe care le găsiți pe site-ul nostru însă, sunt produse calitative, care pot fi verificate și testate în condiții speciale de muncă. Noi realizăm viziere perfecte pentru protecția feței și ochilor, pentru industrii precum: sudura, munca cu elemente chimice, salubritatea, industrii grele etc.

Descoperă gama noastră de viziere de față pentru protecție

Pe site-ul nostru vei putea descoperi o mulțime de tipuri de viziere pentru protecția feței și a ochilor. Poți să-ți alegi modelul potrivit, în funcție de standardele impuse de munca ta și în funcție de designul care îți place mai mult. Acestea sunt confecționate din policarbonat, din material plastic Pet Tip G sau Apet.

 De ce să alegi gama noastră de viziere de față

O vizieră este un element extrem de important de protecție. Fie că discutăm de cererile din ultima vreme, din domeniul medical, fie că discutăm de produsele folosite în alte industrii, aceste viziere au scopul de a proteja muncitorii.

Foarte mulți producători au început  producția de viziere acum, deoarece se pot vinde la supra preț și pot exista cereri enorme, din cauza pandemiei COVID-19. Însă, trebuie văzut faptul că nu orice vizieră poate proteja în anumite condiții.

Calitatea, materialul din care sunt făcute și standardele pe care trebuie să le respecte aceste produse, sunt diferite. Unele firme nu avu experiența necesară în domeniu și nu au capacități tehnologice de producție a unor viziere de față calitative.

Să ne reamintim că discutam despre un produs creat special pentru a oferi protecție. Aceste viziere sunt concepute pentru a minimiza riscurile de rănire, de infectare a celor care le poartă.

Așadar, acestea trebuie să respecte anumiți parametri tehnici, materialele folosite să fie de calitate. Noi respectăm aceste condiții, iar pentru a rămâne și accesibili pe piață, tuturor, încercăm să setăm un preț per produs cât mai permisiv și mai adaptat pieței.

Dacă îți dorești să alegi calitatea și să combini utilitatea cu un design plăcut și cu starea de siguranță și confort, o vizieră din gama noastră de produse este alegerea ideală.

Descoperă întreaga gamă de produse de protecție, viziere pentru față și ochi pe site-ul nostru!

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru viziere sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

 Ce tipuri de viziere de față există

În funcție de domeniul pentru care sunt destinate, vizierele pot fi de diverse tipuri. Cele mai des întâlnite sunt vizierele pe casca. Aceste viziere pe cască reprezintă un produs asemănător cu ceea ce vedem la motocicliști, pe căștile moto.

 

Viziere de față din diferite materiale

Vizierele de față sunt realizate din diferite tipuri de material: plastic, sticlă, plexiglas sau policarbonat de diferite dimensiuni cu grosimi specifice. Cele din domeniul medical pot fi mai subțiri, în timp ce vizierele de pe căștile pompierilor pot fi groase pentru a asigura o protecție sporită la accidente.

Poți avea ocazia să întâlnești viziere chiar și pe căștile apicultorilor. Acestea pot fi realizate chiar din pânză. Ele protejează ochii și fața împotriva înțepăturilor de albine. Însă acestea fiind compacte, legate de cele mai multe ori etanș pe costum, trebuie să permită respirația, de aceea vor fi realizate din plasă.

Pe site-ul nostru vei vedea viziere din diferite materiale solide. Acestea sunt potrivite mai ales cadrelor medicale aflate în această perioadă într-o nevoie continuă de protecție împotriva virusurilor.

Aceste tipuri speciale de viziere de față asigură protecția respiratorie, dar și protecția ochilor și feței. Pe site-ul nostru vei vedea o gamă diversă de viziere.

Viziere cască

Dacă ne uităm la căștile de construcții sau chiar la căștile utilizate de jandarmerie, de pompieri, vom observa că acestea sunt prevăzute cu un geam de protecție la nivelul feței și ochilor. Acel geam reprezintă o vizieră.

Dacă dorești ca echipa ta să fie protejată la maxim de factorii care pot determina accidente, alege o astfel de vizieră pe cască, pentru a oferi protecție totală. Aceste viziere pot fi folosite într-o arie largă.

Acest tip de protecție se întâlnește mai ales în cazul pompierilor sau în cadrul echipelor tactice de intervenție din armată. Dar putem descoperi astfel de căști sau de viziere cu suport casă până și în domeniul medical.

Ai nevoie de o viziere? Vezi toate viziere pentru față aici.

 Vrei o ofertă personalizată pentru un număr mai mare de viziere de față? Cere acum oferta!

Dacă ești distribuitor și vrei să vinzi mai departe viziere sau dacă ești antreprenor și dorești să-ți protejezi întreaga echipă în timpul muncii pe șantier, în hale de producție, cumpără acum viziere.

De asemenea, dacă dorești să ajuți spitalele în dotarea cu astfel de echipamente, poți obține o ofertă personalizată. Poți cumpăra mai multe viziere, la un preț mai accesibil. Comandă un stoc întreg.

Unde ne găsești pentru a cere o ofertă

Poți să ne contactezi prin telefon, la numărul afișat, dar ne poți scrie și pe email, la adresa noastră.

Cere mai multe detalii despre produse, despre caracteristicile tehnice sau despre ceea ce te interesează. Iar dacă ești hotărât să cumperi viziere de față, cere acum o ofertă pentru produsele noastre.

SELECTAȚI MONEDA
HUF Forint