Viziere medicale

Echipamente pentru protecție și siguranță suplimentară

Ai nevoie de protecție suplimentară? Atunci comandă o vizieră medicală care te poate ajuta să previ apariția anumitor riscuri în diferite medii.

Vizierele medicale sunt echipamente de protecție individuală special concepute pentru protecția personalului medical precum asistente, medici și infirmiere. Aceștia iau foarte des contactul cu persoanele contaminate și astfel vizierele au rolul de a le proteja împotriva bacteriilor și a virusurilor.

Totodată, vizierele medicale pot fi purtate de oricine se află într-o situație în care trebuie să își protejeze fața și căile nazale, respectiv gura și ochii.

O viziere medicală se recomandă atunci când lucrezi cu materiale periculoase sau te expui la un număr mare de persoane cu care intri în contact. Astfel poți preveni contaminarea de diferite bacterii și virusuri. Poți comanda viziere medicale cu livrare oriunde în țară, curățarea lor fiind necesară după fiecare utilizare.

Află mai multe despre ce sunt vizierele medicale, cât costă acestea și care sunt caracteristicile lor. Confecționăm o gamă largă de astfel de viziere care pot fi folosite pe o perioadă îndelungată.

Descoperă gama noastră de viziere medicale

Pe site-ul nostru vei putea descoperi o mulțime de tipuri de viziere medicale pentru protecția feței și a ochilor. Poți să-ți alegi modelul potrivit, în funcție de standardele impuse de munca ta și în funcție de designul care îți place mai mult. Acestea sunt confecționate din policarbonat, din material plastic Pet Tip G sau Apet.

 Motivele pentru care să achiziționezi de la noi viziere medicale

Suntem o echipă experimentată în realizarea de diferite confecții. Confectionăm și viziere medicale de protecție în condiții de maximă siguranță. Orice lucrare este realizată cu atenție iar produsele sunt testate pentru a fi conforme la sfârșitul producției.

Toate produsele pe care le vei găsi în gama de viziere medicale pot fi achizitionate de către medici, asistente sau infirmiere, dar și de către orice persoană care vrea să se protejeze în diferite medii de risc. Motivele pentru care să achiziționezi viziere medicale de la noi:

 • Vizierele medicale se realizează doar cu materiale de calitate superioară, mai exact din policarbonat, din material plastic Pet Tip G sau Apet
 • Livrăm oriunde în țară orice comandă de viziere medicale și de protecție
 • Vizierele medicale se pot folosi de către persoanele din domeniul medical, dar și de către alte persoane care au nevoie de protecție suplimentară
 • Dispunem de mai multe modele și culori de viziere din care poți alege
 • Prețurile produselor și a transportului sunt accesibile

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru viziere sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

Află mai multe despre vizierele medicale

Ce sunt vizierele medicale

Vizierele medicale sunt niste măști care sunt special create pentru a proteja fața împotriva inhalării de substanțe sau împotriva rănirii cu diferite obiecte. Totodată sunt ideale pentru personalul medical care intră în contact cu persoanele infectate cu diferite virusuri, pentru a stopa transmiterea.

Dispunem de viziere medicale tratate anti aburire și care sunt alcătuite din ecran de protecție, bandă de burete frontală pentru a proteja fruntea, bandă elastică pentru a se fixa cu usurință pe cap, dar și o zonă din față din policarbonat, din material plastic Pet Tip G sau Apet. Această folie permite și purtatea de măști sterile și ochelari de protecție, permițând o vizibilitate maximă a celui care o poartă.

Pe lângă domeniul medical, vizierele pot fi folosite și în mai multe activități generale nepericuloase, dar și în grădinărit, amenajări, construcții, energie, transporturi sau telecomunicații. În schimb, orice persoană indiferent de destinația de folosință poate apela pentru protecție suplimentară la viziere medicale.

Avantajele pe care le au vizierele medicale

Dacă ai nevoie de o vizieră de protecție medicală pentru a te simți în siguranță atunci când lucrezi cu mai multe persoane, atunci vizierele pe care le concepem sunt ideale pentru tine. Acestea te pot feri pentru infectarea cu diferite bacterii și virusuri indiferent dacă ești cadrul medical sau pur și simplu ai nevoie de o protecție suplimentară.

Vizierele medicale produse de noi dispun de caracteristici ce oferă siguranță sporită datorită materialelor folosite și a modului de confecționare. Te poți bucura de următoarele avantaje ale unei viziere medicale:

 • Sunt ergonomice și rezistente
 • Asigură protecție și confort
 • Dispun de un design modern
 • Au o greutate ușoară
 • Vizierele medicale permit mișcarea și nu jenează câmpul vizual
 • Sunt confecționate din materiale de calitate ce oferă durabilitate în timp

Materialul din care este confecționată zona din față este policarbonatul, plastic Pet Tip G sau Apet. Acesta este un material durabil, rezistent în timp și ușor de folosit. Totodată se întretine destul de ușor pentru că se curăță simplu cu o cârpă moale. Trebuie să eviți să o cureți cu obiecte abrazive, ascuțite sau cu solvenți organici și chimicale.

Ai nevoie de o viziere? Vezi toate viziere medicale aici.

 Viziere medicale prețuri – află cât costă o vizieră de protecție

Prețurile produselor de pe site-ul nostru sunt foarte accesibile, oricine își poate permite să achiziționeze o vizieră. Se pot comanda chiar și mai multe viziere medicale în cazul în care vrei să distribui unei întregi echipe sau pentru persoanele cu care interacționezi.

Vizierele medicale se pot realiza și pe comandă la cererea ta atunci când nu mai sunt disponibile in stoc. Prețul pentru fiecare vizieră în parte îl poți afla în dreptul produsului, inclusiv caracteristicile fiecăruia.

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Contactează-ne!

Pentru mai multe informații privind caracteristicile produselor sau pentru detalii privind livrarea vizierelor medicale, ne poți contacta la numărul de telefon 0768 044 944 sau pe email la office@viziere.com.ro. Un consultant îți va răspunde la toate întrebările pe care le ai. Oferim și detalii referitoare la comenzi și perioada de livrare. Alege viziere medicale de calitate la prețuri accesibile pentru siguranță și protecție.

SELECTAȚI MONEDA
HUF Forint