Viziere protecție

Produse de protecție individuală pentru siguranța ta

Ai nevoie de echipamente de protectie individuală pentru protejarea feței împotriva diferitelor bacterii și virusuri?

Vizierele de protecție sunt măști special create pentru a proteja fața de inhalarea și de ingerarea anumitor substanțe sau chiar împotriva răspândiri de bacterii și de virusuri. Acestea sunt create cu un ecran de protecție, bandă elastică pentru a se fixa cu ușurință de cap, bandă burete frontală pentru protecția frunții și zona din față cu o vizibilitate maximă ce permite purtarea de măști sterile și de ochelari de protecție.

Acestea viziere sunt tratate cu anti aburire. Pe lângă domeniul medical, vizierele pentru protecția feței sunt folosite și în mai multe activități generale nepericuloase, dar și în construcții, amenajări, grădinărit, vânătoare, industrie grea și energie, telecomunicații, transporturi și oriunde ai nevoie de o protecție asupra feței.

Vizierele de protecție sunt produse ideale care se folosesc în timpul prelucrării diferitelor materiale, pentru că îți protejează ochii împotriva substanțelor, dar si asupra așchiilor care pot să rănească.

Totodată, acestea se folosesc pentru protejarea împotriva stropilor cu diferite lichide, inclusiv împotriva contactării diferitelor virusuri. Astfel o vizieră pentru protecție te apară și de îmbolnăvire. Realizăm o gamă largă de viziere de protecție cu folosire îndelungată.

Descoperă gama noastră de viziere de față pentru protecție

Pe site-ul nostru vei putea descoperi o mulțime de tipuri de viziere pentru protecția feței și a ochilor. Poți să-ți alegi modelul potrivit, în funcție de standardele impuse de munca ta și în funcție de designul care îți place mai mult. Acestea sunt confecționate din policarbonat, din material plastic Pet Tip G sau Apet.

 Ce sunt vizierele de protecție

De ce să comanzi de la noi viziere de protecție

Suntem o echipă experimentată în crearea de diferite confecții, inclusiv de viziere de protecție. Fiecare lucrare este realizată cu atenție și încercăm să onorăm un număr cât mai mare de comenzi, mai ales în perioada aceasta, când sunt solicitate un număr foarte mare de viziere.

Acestea pot fi purtate atât de medici, asistente, cât și de către orice persoană care dorește să se protejeze suplimentar, alături de mască și de ochelari de protecție. Motivele pentru care să comanzi de la noi viziere pentru protecție sunt următoarele:

 • Ai posibilitatea să alegi din mai multe modele de viziere pentru protecție
 • Realizăm vizierele de protecție doar cu materiale de calitate, din policarbonat, din material plastic Pet Tip G sau Apet
 • Poți alege din diferite culori de viziere pentru protecție
 • Se pot folosi atât în domeniul medical cât și în alte activități care necesită protecție
 • Toate vizierele sunt testate după ce sunt produse tocmai pentru a oferi siguranța că sunt confortabile și în siguranță
 • Putem livra viziere de protecție oriunde în toată țara
 • Prețurile produselor cât și a transportului sunt accesibile

Caracteristicile vizierelor pentru protecție

Oricine își dorește poate să achiziționeze o vizieră de protecție pentru a se simți în siguranță atunci când lucrează sau când ia contact cu persoanele de la care s-ar putea contamina cu diferite bacterii sau virusuri. Vizierele pe care le producem au caracteristici care oferă siguranță în folosire datorită modului de confecționare și a materialelor folosite. Cele mai importante avantajele pe care le oferă vizierele de protecție:

 • Au un design modern
 • Au o greutate foarte ușoară
 • Sunt rezistente și ergonomice
 • Îți asigură o protecție perfectă și confortabilă
 • La confecționarea lor s-au folosit materiale de calitate superioară ceea ce le dă durabilitate în timp
 • Aceste viziere de protecție permit mișcarea și nu jenează câmpul vizual

De asemenea, toate vizierele confecționate de noi sunt realizate din policarbonat, un material rezistent, durabil și ușor de folosit, dar și din material plastic Pet Tip G sau Apet. Cât despre întreținere, acestea se curăță foarte ușor folosind o cârpă moale, înmuiată eventual în apă. Trebuie să eviți contactul acestei viziere de protecție cu obiecte ascuțite, abrazive sau cu chimicale și solvenți organici.

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru viziere sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

 Când este recomandat să porți o vizieră protecție

Atunci când lucrezi cu materiale periculoase sau te expui unui număr mare de persoane cu care intri în contract și este posibilă contaminarea. Vizierele se pot achiziționa cu livrare rapidă în funcție de stocul pe care îl avem și se pot purta imediat, curățarea fiind necesară după fiecare utilizare. Este recomandat să le cureți și să le dezinfectezi de fiecare dată când o dai jos și vrei să o folosești ulterior.

Dacă și tu consideri că ai nevoie de protecție suplimentară pentru că ești expus la diferite riscuri, poți comanda o vizieră de protecție, prețurile fiind foarte bune privind raportul calitate-preț.

 Viziere protecție preț – cât te costă o vizieră

O vizieră de protecție are un preț accesibil pentru orice își dorește o protecție suplimentară. Se pot comanda chiar și mai multe bucăți de viziere de protecție atunci când dorești să distribui unei întregi echipe sau vrei să comanzi și pentru persoanele cu care interacționezi. În funcție de stocul pe care îl avem disponibil, îți trimitem cu livrare rapidă vizierele dorite.

Dacă nu mai vezi în stoc o vizieră anume, ne poți scrie și putem să realizăm pe comandă în funcție de numărul de viziere pe care îl dorești. Prețul se află în dreptul fiecărui produs în parte și conține tva.

Ai nevoie de o viziere? Vezi toate viziere de protecție aici.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre produsele noastre

Vrei mai multe informații referitoare la caracteristicile vizierelor de protecție? Ne poți contacta telefonic la numărul 0768 044 944 sau pe email iar un consultant îți va răspunde la toate întrebările tale. Totodată răspundem și la întrebări referitoare la comenzi și la livrare. Alege calitatea vizierelor de protecție din policarbonat pentru siguranța ta!

SELECTAȚI MONEDA
HUF Forint